Monday, April 21, 2008

Selamat Tinggal!!

Salam and selamat pagi semua..

Tata!!!

Wassalam

Sunday, April 20, 2008

Tomorrow..

Assalamulaikum and gud evening. Tomorrow will comes with smile.. Hahhaa. Okla, esok aku dah mendaftar kat UM. Mungkin lama aku akan meninggalkan industri blog ini. Anyway, kalau ada laptop and internet kat sana, aku akan teruskan. Kepada yang sudi membaca blog ini, aku ucapkan terima kasih daun keladi. Malam ini terpaksa tidur awal. Esok nak gerak dah. Ayah aku pukul 6.30 pagi gerak. Aku tak tahu apasal awal sangat. Nakk elak kesesakan lalulintas yang sering melanda jalan raya-jalan raya di Malaysia katanya. Aku ikut jela. Memandangkan ayah yang bawak kereta. Bukan aku. Aku memang excited nak pegi UM ni. Hehehee.. Dengar cerita ramai ex-YPM@UNITEN kat sane. Leh jumpe esok. Okla, Tidur dulu eh..

Wassalam..
-Setiap sesuatu yang berlaku pasti ada hikmahnya-

Thehee..

*haik!! Mr. Garfield pun ade ke??

ViDeo of Da WeEk

Stay tuned with ViDeo of Da WeEk every Sunday.

Saturday, April 19, 2008

Penat + Puas

Hari ni aku siap kemas bilik yang memang bapak bersepah. Penat, memang penat. Tape best sebab bilik kemas. And memang puas la. Esok keluar beli barang sikit sebab lusa nak gi UM da. Hermmm.. Camne ek. Excited ade, takut ade, cuak ade, ape lagi ntah. Bercampur-campur perasaan. Yang peliknya, surat tak gak lagi sampai. Hari Sabtu dah... Takkan nak bagi hari Ahad. Kerja ke Abg Posmen hari Ahad??? Hahahaa.. Cam tak dapatla plak program ni. Tapi dah tengok kat portal JPA memang dapat. Ntahla. pegi jela lusa ni.. Sampai di sini saje.. Penat nak menulis da..Tataa

Friday, April 18, 2008